Віденські булочки з маком

Найніжніше дріжджове тісто та соковита макова начинка складають основу рецепта пухкеньких віденських булочок.

Інгредієнти, які необхідні для цієї смакоти—>

Інгредієнти:

  1. Молоко – 200 г
  2. Масло вершкове – 70 г
  3. Яйця – 1 шт.
  4. Дрібка солі
  5. Сухі дріжджі «Добрик» – 1 уп.

P.S. За посиланням на наш канал youtube ви зможете подивитися рецепт та відтворити його на своїй кухні—>

Приготування:

  1. Сухі дріжджі «Добрик» змішати із столовою ложкою органічного цукру «Добрик» до однорідності. Додати тепле молоко. Перемішати і залишити в теплому місці на 15-20 хвилин, щоб дріжджі активувалися.
  2. Яйце збити із залишком цукру, додати розтоплене масло. Додати до опари та обережно вимішати. Додати частину борошна, залиште решту для замішування, аби тісто не було дуже густим. Місити 10-15 хвилин, щоб тісто відставало від рук. Накрити миску плівкою і залишити в теплому місці мінімум на годину, щоб воно збільшиться удвічі.
  3. З тіста зробити джгут і розділити його на 12 частин, краще всього застосувати ваги. Кожну округлити і залишити під рушником на 10 хвилин. Сформувати булочки. Рясно змастити згори розтопленим вершковим маслом, накрити плівкою і залишити в теплому місці на  40 хвилин.
  4. Випікати в розігрітій до 180  градусів духовці на середньому рівні без конвекції 25 хвилин. За 10 хвилин до закінчення прикрити форму фольгою, щоб булочки не обгоріли.
  5. Остудити і посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Інші рецепти

Коктейль “Мохіто”

Хочете втамувати спрагу? Так.... "Добрик" знає як це зробити: коктейль "Мохіто".... Які інгредієнти потрібні для коктейлю?

Читати

Кіфлики з абрикосами

Українські круасани нам до смаку із дитинства! Начинка з горіхів, маку і сухофруктів, кисломолочного сиру, улюбленого варення чи свіжих

Читати

Сирники

Найкращий варіант для сімейного сніданку вдома - пухкенькі сирники із ягідним топінгом та свіжими сезонними ягодами (дивлячись в яку

Читати