Горіхове печиво

Пряне горіхове печиво, м’яке і розсипчасте всередині, зовні має ніжну цукрову скориночку. Простий та легкий рецепт, який порадує ваших близьких.

Інгредієнти, які необхідні для цієї смакоти—>

Інгредієнти:

  1. Приправа для випічки «Добрик» – 1 ч.л.
  2. Цукрова пудра з корицею органічна «Добрик» – 3 ч.л.
  3. Цукор органічний «Добрик» – 60 г
  4. Розпушувач «Добрик» – 5 г
  5. Борошно – 250 г
  6. Цукор тростинний – 100 г
  7. Волоські горіхи – 120 г
  8. Вершкове масло – 120 г
  9. Яйця – 1 шт.
  10. Дрібка солі

P.S. За посиланням на наш канал youtube ви зможете подивитися рецепт та відтворити його на своїй кухні—>

Приготування:

  1. Вершкове масло кімнатної температури та два види цукру збити міксером до однорідної консистенції.
  2. Додати одне яйце та вимішати.
  3. Окремо змішуємо сухі інгредієнти – борошно, розпушувач та сіль і частинами додаємо до яєчно-цукрової суміші, обережно перемішуючи.
  4. Додаємо до тіста подрібнені волоські горіхи та приправу для випічки «Добрик».
  5. Формуємо печиво за допомогою двох чайних ложок.
  6. Випікаємо 15 хв. за температури 180 градусів.

Смачного!

Інші рецепти

Коктейль “Мохіто”

Хочете втамувати спрагу? Так.... "Добрик" знає як це зробити: коктейль "Мохіто".... Які інгредієнти потрібні для коктейлю?

Читати

Кіфлики з абрикосами

Українські круасани нам до смаку із дитинства! Начинка з горіхів, маку і сухофруктів, кисломолочного сиру, улюбленого варення чи свіжих

Читати

Сирники

Найкращий варіант для сімейного сніданку вдома - пухкенькі сирники із ягідним топінгом та свіжими сезонними ягодами (дивлячись в яку

Читати