Мандариновий торт

Яскравий та оригінальний торт для святкового новорічного столу. Готуємо разом із  ТМ “Добрик” Мандариновий торт. Приготування займе трохи часу, але результат вразить Вас та Ваших гостей.

Знадобиться багато інгредієнтів—>

Інгредієнти

Бісквіт:

Мандариновий курд:

 

 

  • Яєчні жовтки – 8 шт.
  • Масло вершкове – 120 г
  • Цедра мандаринів – із 5 шт.
  • Свіжа м’ята – 6-8 листочків

Крем:

Ганаш для вирівнювання:

  • Шоколад молочний – 185 г
  • Вершки 33% – 90 г
  • Вершкове масло – 105 г
  • Кондитерська глюкоза – 22 г

 

Готуємо тісто для бісквіта

  1.  Молоко та вершкове масло підігріти до утворення однорідної маси.
  2. Яєчні білки збити з половиною органічного цукру, із іншою половиною органічного цукру збити вершки.
  3. До жовтків додати третю частину меренги, ввести сухі інгредієнти. Частину тіста підмішати в молоко із розтопленим вершковим маслом і повернути в тісто. В кінці ввести решту меренги.
  4. Розділити на два дека, присипати цукровою органічною пудрою та випікати за температури 180 С 10-15 хв. Вийняти, охолодити.

P.S. За посиланням на наш канал youtube ви зможете подивитися рецепт та відтворити його на своїй кухні—>

Приготування:

Мандариновий курд

  1. Почергово змішати усі інгредієнти (окрім масла та м’яти), проварити 2 хв., протерти через сито, охолодити до 35 °С.
  2. Додати вершкове масло та дрібно порізану м’яту. Перебити блендером.

Готуємо крем

  1. Вершки і цукрову органічну пудру збити, додати маскарпоне і знову збити міксером

 

Збираємо торт

  1. Змастити коржі мандариновим курдом, поверх кремом, розрізати на 6 смужок по 9,5 см, сформувати рулет, помістити у кондитерське кільце діаметром 18 см.
  2. Залишити у холодильнику на декілька годин.

Ганаш для вирівнювання торта

  1. Шоколад розтопити, вершки із глюкозою підігріти, змішати разом, додати м’яке вершкове масло.
  2. Дати вистоятися, покрити торт (2-3 рази щоразу охолоджуючи торт).

Смачного!

Інші рецепти

Сіміти. Турецькі бублики із кунжутом

Не обов'язково летіти по смаколики до Стамбулу, бо домашня випічка завжди найсмачніша! Разом із ТМ "Добрик" випікаємо традиційні турецькі бублики -

Читати

Клафуті з вишнями

Готуємо смачний клафуті з вишнями використовуючи органічну продукцію "Добрик"! Для цього нам потрібно --->

Читати

Малиновий джем

Всі з дитинства обожнюють джеми, бо у бабусі в селі вони найсмачніші! Приготуємо смакоту разом з органічною продукцією "Добрик"!

Читати