Готуємо сметанне желе: замочуємо желатин “Добрик” у 4 ст. л. води. Вершки (50 мл) відливаємо в окремий посуд. Вершки, що залишилися, ванілін “Добрик”, сметану і органічний цукор «Добрик» змішуємо в чаші міксера. Збиваємо до розчинення цукру та збільшення маси в обсязі приблизно на третину.
Набухший желатин розтоплюємо на середньому вогні. Додаємо в нього, постійно помішуючи, 50 мл вершків, що залишились.
Вливаємо отриману суміш у вершково-сметанную масу, не припиняючи збивати її. Розкладаємо масу креманками і ставимо в холодильник для застигання.
Готуємо полуничне желе: замочуємо желатин “Добрик” у 4 ст. л. полуничного соку.
Полуничний сік доводимо до кипіння і вливаємо в набряклий желатин. Розмішуємо до розчинення. Даємо трохи охолонути. Виймаємо креманки із застиглим сметанним желе із холодильника. Кладемо поверх нього свіжу полуницю.
Заливаємо полуничним желе.
Ставимо в холодильник застигати на 2-3 години.
Смачного!
Інші рецепти
Коктейль “Мохіто”
Хочете втамувати спрагу? Так.... "Добрик" знає як це зробити: коктейль "Мохіто".... Які інгредієнти потрібні для коктейлю?