Полуничне желе

Ягідний десерт влітку  – це смачна насолода та прохолода. Готуємо полуничне желе, використовуючи продукцію “Добрик”.

Інгредієнти, які необхідні для приготування літньої смакоти —>

Для сметанного желе

Для полуничного желе

Приготування:

  1.  Готуємо сметанне желе: замочуємо желатин “Добрик” у 4 ст. л. води.  Вершки (50 мл) відливаємо в окремий посуд. Вершки, що залишилися, ванілін “Добрик”, сметану і органічний цукор «Добрик» змішуємо в чаші міксера. Збиваємо до розчинення цукру та збільшення маси в обсязі приблизно на третину.
  2. Набухший желатин розтоплюємо на середньому вогні. Додаємо в нього, постійно помішуючи,  50 мл вершків, що залишились.
  3. Вливаємо отриману суміш у вершково-сметанную масу, не припиняючи збивати її. Розкладаємо масу креманками і ставимо в холодильник для застигання.
  4. Готуємо полуничне желе: замочуємо желатин “Добрик” у 4 ст. л. полуничного соку.
  5. Полуничний сік доводимо до кипіння і вливаємо в набряклий желатин. Розмішуємо до розчинення. Даємо трохи охолонути. Виймаємо креманки із застиглим сметанним желе із холодильника. Кладемо поверх нього свіжу полуницю.
  6.  Заливаємо полуничним желе.
  7. Ставимо в холодильник застигати на 2-3 години.

Смачного!

Інші рецепти

Коктейль “Мохіто”

Хочете втамувати спрагу? Так.... "Добрик" знає як це зробити: коктейль "Мохіто".... Які інгредієнти потрібні для коктейлю?

Читати

Кіфлики з абрикосами

Українські круасани нам до смаку із дитинства! Начинка з горіхів, маку і сухофруктів, кисломолочного сиру, улюбленого варення чи свіжих

Читати

Сирники

Найкращий варіант для сімейного сніданку вдома - пухкенькі сирники із ягідним топінгом та свіжими сезонними ягодами (дивлячись в яку

Читати