Суничний тірамісу

Класичний італійський десерт “Тірамісу” приготуємо зі свіжою суницею – дуже по-літньому. Літні ягідні десерти готуємо разом із “Добрик”!

Інгредієнти, які нам необхідні —>

  • Суниця – 100 г
  • Кава-еспрессо – 50 мл
  • Курячі яйця (жовтки) – 3 шт.
  • Маскарпоне – 200 г
  • Вершки 30% – 170 мл
  • Печиво Савоярді – 250 г

Приготування:

  1. Готуємо крем для десерту: желатин «Добрик» замочити у 70 мл води. До 100 грамів органічного цукру «Добрик» додати 50 мл води та дрібку ваніліну «Добрик» і заварити сироп, підігріти до 120 С.
  2. Збити 3 жовтки до пишності і тоненькою цвіркою ввести гарячий сироп (ретельно перемішуємо). Додаємо до жовткової маси розтоплений желатин та каву. Вершки злегка збиваємо та додаємо маскарпоне, перемішуємо до днорідності. Вершкову масу з’єднуємо з яєчною до однорідності.
  3. Починаємо викладати наш десерт: на дно креманок (чи скланок) викладаємо почергово – печиво Савоярді (можна додатково просочити кавою чи сиропом), потім шар суниць, далі – шар крему. Повторюємо у 3-4 шари.
  4. Для декору використовуємо какао – порошок темний від «Добрик» та свіжі ягідки суниці.
  5. Готовий десерт можна трішки охолодити.

Смачного!

Інші рецепти

Сіміти. Турецькі бублики із кунжутом

Не обов'язково летіти по смаколики до Стамбулу, бо домашня випічка завжди найсмачніша! Разом із ТМ "Добрик" випікаємо традиційні турецькі бублики -

Читати

Клафуті з вишнями

Готуємо смачний клафуті з вишнями використовуючи органічну продукцію "Добрик"! Для цього нам потрібно --->

Читати

Малиновий джем

Всі з дитинства обожнюють джеми, бо у бабусі в селі вони найсмачніші! Приготуємо смакоту разом з органічною продукцією "Добрик"!

Читати