Шоколадно-апельсиновий торт з осіннім декором

Шоколадно – апельсиновий торт з осіннім декором зводить з розуму і неймовірним смаком та ароматом, і дивовижним солодким декором. Для приготування використовуємо органічні кондитерські інгредієнти від ТМ “Добрик”.

Інгредієнти, які необхідні —->

Інгредієнти:

Бісквіт

  1. Яйця – 4 шт.
  2. Цукор органічний “Добрик” – 125 г
  3. Борошно – 100 г
  4. Розпушувач “Добрик” – 4 г
  5. Какао-порошок органічний “Добрик” – 15 г
  6. Олія соняшникова – 40 г
  7. Апельсиновий сік – 30 г
  8. Цедра апельсина

Крем-чіз

  1. Вершкове масло 82% – 150 г
  2. Вершковий сир (філадельфія) – 250 г
  3. Пудра цукрова органічна “Добрик” – 75 г
  4. Цедра апельсина

Інгредієнти:

Апельсиновий мармелад

  1. Апельсинове пюре – 250 г
  2. Цукор органічний “Добрик” – 50 г
  3. Агар-агар “Добрик” – 10 г

Сироп для бісквіта

  1. Цукор органічний “Добрик” – 90 г
  2. Вода – 100 г
  3. Шоколадний лікер – 50 г

Ганаш для вирівнювання торта

  1. Шоколад 56% – 185 г
  2. Вершки 33% – 90 г
  3. Вершкове масло – 105 г
  4. Глюкоза кондитерська – 22 г

P.S. За посиланням на наш канал youtube ви зможете подивитися рецепт та відтворити його на своїй кухні—>

Приготування:

  1. Спочатку, потрібно збити яйця і цукор в пишну піну, приблизно 5-7 хв.
  2. Сухі інгредієнти з’єднати, просіяти , частинами додати в яєчну масу, далі додати олію і кип’яток.
  3. Для форми 18 см потрібно 2 бісквіта. Випікаємо 15-20 хв. t 180 градусів.
  4. Для приготування крему для нашого торта, потрібно масло кімнатної температури збити до пишності, додати цукрову пудру і знову збити.
  5. Додаємо цедру апельсина і вводимо частинами крем-сир. Отримане пюре змішуємо з цукром і агаром.
  6. Доводимо  до кипіння і помішуючи варимо 2-3 хв.
  7. Викладаємо у форму потрібного діаметру нашу отриману консистенцію і ставимо в холодне місце для загустіння.
  8. Для вирівнювання торта готуємо шоколадний ганаш.  Для цього потрібно шоколад розтопити, вершки з глюкозою підігріти та змішати все разом, за температури 40 градусів. В кінці, додаєте вершкове масло.Через деякий час (коли ганаш настоїться) покриваєте торт.

Смачного!

Інші рецепти

Коктейль “Мохіто”

Хочете втамувати спрагу? Так.... "Добрик" знає як це зробити: коктейль "Мохіто".... Які інгредієнти потрібні для коктейлю?

Читати

Кіфлики з абрикосами

Українські круасани нам до смаку із дитинства! Начинка з горіхів, маку і сухофруктів, кисломолочного сиру, улюбленого варення чи свіжих

Читати

Сирники

Найкращий варіант для сімейного сніданку вдома - пухкенькі сирники із ягідним топінгом та свіжими сезонними ягодами (дивлячись в яку

Читати