Шоколадно – апельсиновий торт з осіннім декором зводить з розуму і неймовірним смаком та ароматом, і дивовижним солодким декором. Для приготування використовуємо органічні кондитерські інгредієнти від ТМ “Добрик”.
P.S. За посиланням на наш канал youtube ви зможете подивитися рецепт та відтворити його на своїй кухні—>
Приготування:
Спочатку, потрібно збити яйця і цукор в пишну піну, приблизно 5-7 хв.
Сухі інгредієнти з’єднати, просіяти , частинами додати в яєчну масу, далі додати олію і кип’яток.
Для форми 18 см потрібно 2 бісквіта. Випікаємо 15-20 хв. t 180 градусів.
Для приготування крему для нашого торта, потрібно масло кімнатної температури збити до пишності, додати цукрову пудру і знову збити.
Додаємо цедру апельсина і вводимо частинами крем-сир. Отримане пюре змішуємо з цукром і агаром.
Доводимо до кипіння і помішуючи варимо 2-3 хв.
Викладаємо у форму потрібного діаметру нашу отриману консистенцію і ставимо в холодне місце для загустіння.
Для вирівнювання торта готуємо шоколадний ганаш. Для цього потрібно шоколад розтопити, вершки з глюкозою підігріти та змішати все разом, за температури 40 градусів. В кінці, додаєте вершкове масло.Через деякий час (коли ганаш настоїться) покриваєте торт.
Смачного!
Інші рецепти
Коктейль “Мохіто”
Хочете втамувати спрагу? Так.... "Добрик" знає як це зробити: коктейль "Мохіто".... Які інгредієнти потрібні для коктейлю?