Тоненьке хрумке тісто і багато соковитої начинки – кислі яблука, ароматна кориця, родзинки та сухарики! Смак, аромат та зовнішній вигляд штруделя з яблуками не сплутати ні з чим!
Для цієї смакоти, необхідні наступні інгредієнти—>
P.S. За посиланням на наш канал youtube ви зможете подивитися рецепт та відтворити його на своїй кухні—>
Приготування:
У глибокій мисці змішати борошно, яйце, сіль, воду, олію. Замісити тісто (10-15 хв). Змастити олією, загорнути готове тісто в плівку та лишити в спокої на 30 хв.
Крихти для начинки: Розтопити на сковороді 50 г вершкового масла, висипати 100 г подрібнених сухарів. Обсмажувати 7-10 хв., охолодити повністю. Потім додати до начинки.
Начинка: Родзинки замочити (можна в ромі), просушити. Яблука дрібно накришити (1 кг). Додати родзинки, цукор та обсмажені сухарики. Тісто розділити на 2 частини. Розкачати на підпиленому борошном рушничку, і розтягнути тісто максимально тоненько. Змастити розтопленим маслом. Повторити із другим листом тіста. Викласти начинку всередину, завернути штрудель.
Обережно перекласти на деко (можна за допомогою рушника), змастити верх розтопленим вершковим маслом.
Випікаємо у розігрітій духовці до 200 °С упродовж 30 хв.
Гарячий штрудель знову змастити розтопленим вершковим маслом. Дати охолонути 20 хв., та припорошити цукровою пудрою «Добрик».
Подавати шматочок штруделя із кулькою ванільного морозива.
Смачного!
Інші рецепти
Коктейль “Мохіто”
Хочете втамувати спрагу? Так.... "Добрик" знає як це зробити: коктейль "Мохіто".... Які інгредієнти потрібні для коктейлю?