Ванільні кейк-попси

Шалений завхат для малюків – ванільні кейк-попси за рецептом від ТМ “Добрик” – смачно, красиво та оригінально! Неодмінний атрибут кенді-барів.

Інгредієнти, для цієї смакоти —>

Інгредієнти:

Для бісквіта

Для глазурі

  • Білий шоколад – 250 г
  • Какао-масло – 60 г

 

Для крему

  • Згущене молоко – 300 г
  • Вершкове масло – 200 г
  • Суміш горіхів – 50 г
  • Вафельна крихта «роялтін» – 30 г
  • Цедра апельсина

Для декора

P.S. За посиланням на наш канал youtube ви зможете подивитися рецепт та відтворити його на своїй кухні—>

Приготування:

  1. Яйця збиваємо разом із органічним цукром “Добрик” до утворення однорідної стабільної маси.
  2. Змішуємо разом розпушувач тіста “Добрик” та борошно. Додаємо до тіста олію та воду. Ретельно все перемішуємо міксером.
  3. Випікаємо тонкий корж – 20 хвилин за t 180 °C.
  4. Готуємо крем: масло кімнатної температури збиваємо до зміни кольору, додаємо згущене молоко. Бісквітний корж охолоджуємо, рвемо на шматки та додаємо масляний крем, мигдалеві пластівці, цедру апельсина та вафельну крихту “роялтін”. Ретельно перемішуємо. Із готової маси формуємо невеличкі кульки. Можна поставити на 1-2 години у холодильник, для того, аби кейк-попси краще тримали форму.
  5. Готуємо глазур: з’єднуємо молочний шоколад та какао-масло. Розтоплюємо імпульсами у мікрохвильовій печі (або на паровій бані). Занурюємо кейк-попси у глазур та прикрашаємо кондитерською посипкою “Добрик”.

Смачного!

Інші рецепти

Сіміти. Турецькі бублики із кунжутом

Не обов'язково летіти по смаколики до Стамбулу, бо домашня випічка завжди найсмачніша! Разом із ТМ "Добрик" випікаємо традиційні турецькі бублики -

Читати

Клафуті з вишнями

Готуємо смачний клафуті з вишнями використовуючи органічну продукцію "Добрик"! Для цього нам потрібно --->

Читати

Малиновий джем

Всі з дитинства обожнюють джеми, бо у бабусі в селі вони найсмачніші! Приготуємо смакоту разом з органічною продукцією "Добрик"!

Читати