Тістечко “Ескімо”

Таке морозиво “Ескімо” приємно їсти взимку – воно зовсім не холодне, навпаки – солоденьке та смачне. Перенесіть себе подумки в літо, приготувавши десерт “Ескімо” з органічними кондитерськими інгредієнтами від ТМ “Добрик”.

Інгредієнти, які необхідні для цієї смакоти—>

Інгредієнти:

Лимонний крем:

Шоколадна глазур:

  • Білий шоколад – 400 г
  • Какао-масло – 100 г

 

Лимонний мус:

  • Молоко – 80 г
  • Лимонний сік – 30 г
  • Желатин харчовий «Добрик» – 8 г
  • Холодна вода – 35 г
  • Вершки 33% – 200 мл
  • Білий шоколад – 150 г
  • Какао-масло – 10 г

P.S. За посиланням на наш канал youtube ви зможете подивитися рецепт та відтворити його на своїй кухні—>

Приготування:

Лимонний крем

  1. Замочити желатин харчовий “Добрик” у холодній воді. Яйця змішати із органічним цукром “Добрик” та додати лимонний сік.
  2. Проварити до температури 82 °С, додати желатин та процідити масу. Додати цедру одного лимона та вершкове масло, ретельно перебити блендером.
  3. Залити готову суміш у форми для тістечок на ½.

Лимонний мус

  1. Молоко підігріти, додати набухлий желатин харчовий “Добрик”.
  2. Білий шоколад розтопити із какао-маслом, додати до желатинової маси. Ретельно вимішати, додати лимонний сік.
  3. Охолодити до температури 28 °С, змішати зі збитими вершками.
  4. Залити у форми. Охолодити до повного застигання (можна у морозильній камері).

Шоколадна глазур

  1. Шоколад розтопити. Окремо розігріти какао-масло та додати до розтопленого шоколаду.
  2. Занурювати охолоджені десерти у шоколадну глазур.
  3. Для декору використовуємо кондитерську посипку «Добрик».

 

Смачного!

Інші рецепти

Коктейль “Мохіто”

Хочете втамувати спрагу? Так.... "Добрик" знає як це зробити: коктейль "Мохіто".... Які інгредієнти потрібні для коктейлю?

Читати

Кіфлики з абрикосами

Українські круасани нам до смаку із дитинства! Начинка з горіхів, маку і сухофруктів, кисломолочного сиру, улюбленого варення чи свіжих

Читати

Сирники

Найкращий варіант для сімейного сніданку вдома - пухкенькі сирники із ягідним топінгом та свіжими сезонними ягодами (дивлячись в яку

Читати