Пісочне тісто: Розтерти масло із сухими інгредієнтами (борошно, органічна цукрова пудра “Добрик”, мигдаль мелений) в крихту. Додати яйце, розкачати між двома пергаментами паперу товщиною 2 мм. Заморозити. Вирізати з утвореного тіста сердечка. Випікати в духовці при 170°С 10-15 хвилин.
Компоте із полуниці: агар-агар “Добрик” змішати з органічним цукром “Добрик”, дощиком ввести в полуничне пюре та прокип’ятити хвилину. Розлити утворену консистенцію по формах і заморозити.
Мус із маскарпоне: доведіть до кипіння пюре полуниці з органічним цукром “Добрик”, додати набряклий желатин, вилити на білий подрібнений шоколад. Ретельно перемішати. Додати маскарпоне. Ввести збиті вершки. Перемішати.
Формуємо тістечка: у форми наливаємо 1/2 муса із маскарпоне, кладемо заморожене компоте із полуниці і зверху заливаємо рештою муса із маскарпоне. Зверху кладемо пісочні сердечка. Накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 25 хвилин.
Застиглі тістечка поливаємо зверху желейною масою “Добрик” (червоною), яку перед використанням потрібно розігріти до 30-35 °С.
Смачного!
Інші рецепти
Різдвяний кекс
Свято наближається і ми вже готуємось до Різдва! Готуємо святковий різдвяний кекс використовуючи органічні інгредієнти "Добрик". Для приготування різдвяної