Тістечко “Полуничний поцілунок”

Готуємо смачні тістечка “Полуничний поцілунок” до дня всіх закоханих, використовуючи органічні інгредієнти від ТМ “Добрик”.

Необхідні наступні інгредієнти —>

Інгредієнти:

Пісочне тісто

Компоте із полуниці

 

 

Мус із маскарпоне

Желейна маса “Добрик”

 

Приготування:

  1. Пісочне тісто: Розтерти масло із сухими інгредієнтами (борошно, органічна цукрова пудра “Добрик”, мигдаль мелений) в крихту. Додати яйце, розкачати між двома пергаментами паперу товщиною 2 мм. Заморозити. Вирізати з утвореного тіста сердечка. Випікати в духовці при 170°С 10-15 хвилин.
  2. Компоте із полуниці: агар-агар “Добрик” змішати з органічним цукром “Добрик”, дощиком ввести в полуничне пюре та прокип’ятити хвилину. Розлити утворену консистенцію по формах і заморозити.
  3. Мус із маскарпоне: доведіть до кипіння пюре полуниці з органічним цукром “Добрик”, додати набряклий желатин, вилити на білий подрібнений шоколад. Ретельно перемішати. Додати маскарпоне. Ввести збиті вершки. Перемішати.
  4. Формуємо тістечка: у форми наливаємо 1/2 муса із маскарпоне, кладемо заморожене компоте із полуниці і зверху заливаємо рештою муса із маскарпоне.  Зверху кладемо пісочні сердечка. Накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 25 хвилин.
  5. Застиглі тістечка поливаємо зверху желейною масою “Добрик” (червоною), яку перед використанням потрібно розігріти до 30-35 °С.

Смачного!

Інші рецепти

Різдвяний кекс

Свято наближається і ми вже готуємось до Різдва! Готуємо святковий різдвяний кекс використовуючи органічні інгредієнти "Добрик". Для приготування різдвяної

Читати

Штрудель з яблуками

Тоненьке хрумке тісто і багато соковитої начинки - кислі яблука, ароматна кориця, родзинки та сухарики! Смак, аромат та зовнішній

Читати

Сирний пиріг з яблуками

Осіння пора - пора пекти яблучні пироги! Додамо до начинки із кисломолочного сиру цукор із прянощами від "Добрик" і

Читати