Штоллен – це німецька різдвяна випічка, з неповторним смаком та ароматом. В ідеалі, готовий штоллен повинен пролежати 3-4 тижні. Готувати його будемо з органічними інгредієнтами ТМ “Добрик” та натуральними прянощами Торгового дому “Любисток”.
Інгредієнти, які потрібні для різдвяного штоллена—>
Родзинки промити, обсушити і замочити на ніч у коньяку. Нарізати цукати та мигдаль.
Зняти цедру і вичавити сік із лимона.
Тісто
Для опари молоко підігріти, розвести у ньому свіжі дріжджі , додати столову ложку органічного цукру та частину просіяного борошна. Залишити на 30 хвилин у теплому місці.
Коли на опарі з’явиться шапочка, можна замішувати тісто.
Додати в опару другу частину борошна, вершкове масло, яйця, сіль і органічний цукор та замісити тісто. Накрити його рушником і дати підійти в теплому місці.
Останній штрих — охолодити штоллен та загорнути у пергамент і зберігати в холодному місці 3-4 тижні (до Різдва).
Смачного!
Інші рецепти
Різдвяний кекс
Свято наближається і ми вже готуємось до Різдва! Готуємо святковий різдвяний кекс використовуючи органічні інгредієнти "Добрик". Для приготування різдвяної