P.S. За посиланням на наш канал youtube ви зможете подивитися рецепт та відтворити його на своїй кухні—>
Приготування:
Сухі дріжджі «Добрик» змішати із столовою ложкою органічного цукру «Добрик» до однорідності. Додати тепле молоко. Перемішати і залишити в теплому місці на 15-20 хвилин, щоб дріжджі активувалися.
Яйце збити із залишком цукру, додати розтоплене масло. Додати до опари та обережно вимішати. Додати частину борошна, залиште решту для замішування, аби тісто не було дуже густим. Місити 10-15 хвилин, щоб тісто відставало від рук. Накрити миску плівкою і залишити в теплому місці мінімум на годину, щоб воно збільшиться удвічі.
З тіста зробити джгут і розділити його на 12 частин, краще всього застосувати ваги. Кожну округлити і залишити під рушником на 10 хвилин. Сформувати булочки. Рясно змастити згори розтопленим вершковим маслом, накрити плівкою і залишити в теплому місці на 40 хвилин.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці на середньому рівні без конвекції 25 хвилин. За 10 хвилин до закінчення прикрити форму фольгою, щоб булочки не обгоріли.
Свято наближається і ми вже готуємось до Різдва! Готуємо святковий різдвяний кекс використовуючи органічні інгредієнти "Добрик". Для приготування різдвяної