Віденські булочки з маком

Найніжніше дріжджове тісто та соковита макова начинка складають основу рецепта пухкеньких віденських булочок.

Інгредієнти, які необхідні для цієї смакоти—>

Інгредієнти:

  1. Молоко – 200 г
  2. Масло вершкове – 70 г
  3. Яйця – 1 шт.
  4. Дрібка солі
  5. Сухі дріжджі «Добрик» – 1 уп.

P.S. За посиланням на наш канал youtube ви зможете подивитися рецепт та відтворити його на своїй кухні—>

Приготування:

  1. Сухі дріжджі «Добрик» змішати із столовою ложкою органічного цукру «Добрик» до однорідності. Додати тепле молоко. Перемішати і залишити в теплому місці на 15-20 хвилин, щоб дріжджі активувалися.
  2. Яйце збити із залишком цукру, додати розтоплене масло. Додати до опари та обережно вимішати. Додати частину борошна, залиште решту для замішування, аби тісто не було дуже густим. Місити 10-15 хвилин, щоб тісто відставало від рук. Накрити миску плівкою і залишити в теплому місці мінімум на годину, щоб воно збільшиться удвічі.
  3. З тіста зробити джгут і розділити його на 12 частин, краще всього застосувати ваги. Кожну округлити і залишити під рушником на 10 хвилин. Сформувати булочки. Рясно змастити згори розтопленим вершковим маслом, накрити плівкою і залишити в теплому місці на  40 хвилин.
  4. Випікати в розігрітій до 180  градусів духовці на середньому рівні без конвекції 25 хвилин. За 10 хвилин до закінчення прикрити форму фольгою, щоб булочки не обгоріли.
  5. Остудити і посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Інші рецепти

Різдвяний кекс

Свято наближається і ми вже готуємось до Різдва! Готуємо святковий різдвяний кекс використовуючи органічні інгредієнти "Добрик". Для приготування різдвяної

Читати

Штрудель з яблуками

Тоненьке хрумке тісто і багато соковитої начинки - кислі яблука, ароматна кориця, родзинки та сухарики! Смак, аромат та зовнішній

Читати

Сирний пиріг з яблуками

Осіння пора - пора пекти яблучні пироги! Додамо до начинки із кисломолочного сиру цукор із прянощами від "Добрик" і

Читати