В глибокій посудині збиваємо 2 яйця та 1 білок із органічним цукром “Добрик”. Додаємо активовані дріжджі, частину борошна та кисло-молочний сир. Ретельно перемішуємо.
Додаємо решту борошна та вимішуємо м’яке, однорідне не липке тісто.
Накриваємо посуд із тістом харчовою плівкою та залишаємо у теплому місці.
Коли тісто збільшиться удвічі, обережно обминаємо його та ділимо на дві частини. Одну частину розкачуємо у прямокутний пласт 0,5 см завтовшки на столі, припорошеному борошном. Рівномірно змащуємо попередньо приготовленою “Маковою начинкою”. Загортаємо в рулет, защипуємо краї. Викладаємо на деко швом донизу .
Залишаємо на 15-20 хв. аби тісто ще трішки піднялось. Змащуємо рулети збитим жовтком. Випікаємо на середньому рівні духовки за температури 180°С упродовж 30-35 хвилин.
Свято наближається і ми вже готуємось до Різдва! Готуємо святковий різдвяний кекс використовуючи органічні інгредієнти "Добрик". Для приготування різдвяної