Маковий рулет

Маковий рулет – це ідеальний рецепт смаколика для Ваших рідних. Домашня духмяна випічка з органічними інгредієнтами від ТМ “Добрик” – запорука ідеального смаку!

Інгредієнти, які необхідні для приготування —>

Інгредієнти:

  1. Макова начинка “Добрик” – 500 г
  2. Цукор органічний “Добрик” – 75 г
  3. Цукрова пудра органічна “Добрик” – 15 г
  4. Дріжджі сухі «Добрик» – 15 г
  5. Цукор з ароматом ванілі “Добрик” – 5 г
  6. Борошно — 600 г
  7. Молоко — 100 мл.
  8. Яйця — 3 шт.
  9. Кисло-молочний сир — 120 г
  10. Вершкове масло — 120 г
  11. Олія — 30 мл.
  12. Сіль — 2 г

 

P.S. За посиланням на наш канал youtube ви зможете подивитися рецепт та відтворити його на своїй кухні->

Приготування:

  1. У тепле молоко додаємо сухі дріжджі “Добрик” та залишаємо для активації на 15 хв.
  2. В глибокій посудині збиваємо 2 яйця та 1 білок із органічним цукром “Добрик”. Додаємо активовані дріжджі, частину борошна та кисло-молочний сир. Ретельно перемішуємо.
  3. Додаємо до суміші розтоплене вершкове масло, олію, цукор з ароматом ванілі “Добрик” та сіль.
  4. Додаємо решту борошна та вимішуємо м’яке, однорідне не липке тісто.
  5. Накриваємо посуд із тістом харчовою плівкою та залишаємо у теплому місці.
  6. Коли тісто збільшиться удвічі, обережно обминаємо його та ділимо на дві частини. Одну частину розкачуємо у прямокутний пласт 0,5 см завтовшки на столі, припорошеному борошном. Рівномірно змащуємо попередньо приготовленою “Маковою начинкою”. Загортаємо в рулет, защипуємо краї. Викладаємо на деко швом донизу .
  7. Залишаємо на 15-20 хв. аби тісто ще трішки піднялось. Змащуємо рулети збитим жовтком. Випікаємо на середньому рівні духовки за температури 180°С упродовж 30-35 хвилин.
  8. Готовий маковий рулет прикрашаємо органічною цукровою пудрою “Добрик”.

Смачного!

Інші рецепти

Різдвяний кекс

Свято наближається і ми вже готуємось до Різдва! Готуємо святковий різдвяний кекс використовуючи органічні інгредієнти "Добрик". Для приготування різдвяної

Читати

Штрудель з яблуками

Тоненьке хрумке тісто і багато соковитої начинки - кислі яблука, ароматна кориця, родзинки та сухарики! Смак, аромат та зовнішній

Читати

Сирний пиріг з яблуками

Осіння пора - пора пекти яблучні пироги! Додамо до начинки із кисломолочного сиру цукор із прянощами від "Добрик" і

Читати