Панна Котта

Панна Котта – неймовірно смачний ягідний десерт, який сподобається дорослим і дітям! Готуємо смакоту із органічними кондитерськими інгредієнтами від ТМ “Добрик”.

Інгредієнти для приготування ягідного десерту —->

Інгредієнти:

  1. Вершки 20 % – 500 мл
  2. Цукор органічний “Добрик” – 90 г
  3. Желатин “Добрик” – 15 г
  4. Вода (для желатину) – 60 мл
  5. Ванілін “Добрик” – 1 г

Малинове кулі

  1. Малинове пюре – 150 г
  2. Цукор органічний “Добрик” – 90 г
  3. Крохмаль кукурудзяний органічний “Добрик” – 10 г
  4. Свіжа полуниця (або інші ягоди за смаком) – 100 г
  5. М’ята –  для декору
  6. Полуничний топінг “Добрик” (або інший за вашим смаком)

P.S. За посиланням на наш канал youtube ви зможете подивитися рецепт та відтворити його на своїй кухні—>

Приготування:

  1. Желатин “Добрик” замочити холодною водою. Органічний цукор додати до вершків та довести до кипіння.
  2. Додати желатин і ванілін та ретельно розмішати, перелити у склянки. Поставити на декілька годин у холодильник для повного застигання.
  3. Готуємо малинове кулі: пюре малини, органічний цукор та крохмаль кукурудзяний змішати і проварити. Додати шматочки свіжої полуниці (або інших ягід за смаком). Залити на панна котту.
  4. Декорувати свіжими ягодами, полуничним топінгом “Добрик” та свіжою м’ятою.

Смачного!

Інші рецепти

Різдвяний кекс

Свято наближається і ми вже готуємось до Різдва! Готуємо святковий різдвяний кекс використовуючи органічні інгредієнти "Добрик". Для приготування різдвяної

Читати

Штрудель з яблуками

Тоненьке хрумке тісто і багато соковитої начинки - кислі яблука, ароматна кориця, родзинки та сухарики! Смак, аромат та зовнішній

Читати

Сирний пиріг з яблуками

Осіння пора - пора пекти яблучні пироги! Додамо до начинки із кисломолочного сиру цукор із прянощами від "Добрик" і

Читати