Традиційний рецепт домашньої Пасхальної випічки – наша пасочка із цукатами, родзинками та шматочками сухофруктів. Випікаємо пасочки вдома із органічними інгредієнтами від компанії “Добрик”.
Інгредієнти, які необхідні для приготування Великодньої смакоти —>
Готуємо опару: до теплого молока (не вище 40 °С) додаємо сухі дріжджі «Добрик», 2 ст.л. органічного цукру «Добрик» та частину борошна. Обережно перемішуємо та залишаємо для активації дріжджів та збільшення опари в об’ємі.
Родзинки та цукати залити гарячою водою, лишити на 2 хвилини, а потім добре промити водою. Промокнути паперовим рушником і залити ромом. Залишити на декілька годин (до моменту формування пасочок).
Масляно-яєчну суміш з’єднуємо з опарою. Поступово вводимо борошно, ретельно вимішуємо 10 хвилин. Накриваємо плівкою і лишаємо на 1,5-2 год. в теплому місці. Тісто має збільшитись в об’ємі у 2 рази. До готового тіста додати просушені цукати з родзинками та іншими сухофруктами і знову вимішати. Сформувати пасочки.
P.S. За посиланням на наш канал youtube ви зможете подивитися рецепт та відтворити його на своїй кухні — >
Смачного!
Інші рецепти
Різдвяний кекс
Свято наближається і ми вже готуємось до Різдва! Готуємо святковий різдвяний кекс використовуючи органічні інгредієнти "Добрик". Для приготування різдвяної