Пиріг із ревенем

Домашні пироги за рецептами бабусі чи мами – то найліпші смаколики. Тримайте простий рецепт від “Добрика” пирога із неперевершеною начинкою – ревінь! Кисленький, соковитий, вітамінний ревінь перетворює домашню випічку на смачний десерт!

Інгредієнти, які необхідні —>

P.S. За посиланням на наш канал youtube ви зможете подивитися рецепт та відтворити його на своїй кухні—>

Приготування:

  1. Готуємо тісто: змішуємо сухі інгредієнти, додаємо м’яке вершкове масло і перетираємо тісто у крихту. Додаємо одне яйце та вимішуємо тісто до однорідності. Розкачуємо тоненький лист тіста та вирізаємо по формі дека, у якому будемо випікати пиріг.
  2. Готуємо начинку: ревінь почистіть та дрібно покришіть. Додаємо органічний цукор “Добрик” та кукурудзяний крохмаль “Добрик”, та декілька ложок ароматного цукру із цедрою лимона та імбирем від “Добрик”. Викладаємо начинку на тісто.
  3. Випікаємо приблизно 30-40 хвилин за температури 180 °С.
  4. Готовий пиріг нарізаємо та посипаємо органічною цукровою пудрою “Добрик”.

Смачного!

Інші рецепти

Різдвяний кекс

Свято наближається і ми вже готуємось до Різдва! Готуємо святковий різдвяний кекс використовуючи органічні інгредієнти "Добрик". Для приготування різдвяної

Читати

Штрудель з яблуками

Тоненьке хрумке тісто і багато соковитої начинки - кислі яблука, ароматна кориця, родзинки та сухарики! Смак, аромат та зовнішній

Читати

Сирний пиріг з яблуками

Осіння пора - пора пекти яблучні пироги! Додамо до начинки із кисломолочного сиру цукор із прянощами від "Добрик" і

Читати