Додати рідкі інгредієнти (яйця + органічний цукор “Добрик”, олія, вершкове масло, молоко) кімнатної температури, перед цим збивши упродовж 3-4 хвилини на середній швидкості. Додати оцет та сіль і ще раз збити.
Випікати бісквіт у духовці при температури 180 °С, 40-50 хвилин.
Бісквіт перевірити на готовність зубочисткою – вона має залишитись сухою. Бісквіт закрити плівкою та охолодити.
Бісквіт подрібнити, додати заварний крем. Вимішати до однорідності. Сформувати кульки приблизно по 30 г, поставити в холодильник на 2-3 години. Вийняти, закріпити палочки і знову в холодильник на декілька годин.
Готуємо глазур для кейк-попсів: розтопити шоколад, додати соняшникову олію та ретельно перемішати.
P.S. За посиланням на наш канал youtube ви зможете подивитися рецепт та відтворити його на своїй кухні
Смачного!
Інші рецепти
Різдвяний кекс
Свято наближається і ми вже готуємось до Різдва! Готуємо святковий різдвяний кекс використовуючи органічні інгредієнти "Добрик". Для приготування різдвяної